Vlees los bij te bestellen

Bij de bestelling van een vleespakket zijn er mogelijkheden om het aan te vullen geheel naar eigen wens

Aanbod rundvlees los bij te bestellen 

vleespakketten van rundvlees
Extra mogelijkheden
  • Extra Blonde burgers 12,95 euro per kg, per 10 stuks
  • Extra gehakt 9,95 euro per kg
  • Rollade 16,50 euro per kg (van 0,5 –2 kg)
  • Droge worst 8,50 euro per 2
  • Rookworst 7,50 euro per 2
  • Varkenshaasjes 14,00 euro per kg, per 2
  • Tong 8,00 per kg (zolang voorraad strekt)
  • Staart 11,75 per kg (zolang voorraad strekt)
  • Picanha 21,95- per kg
  • Bavette 19,95 per kg
  • Lever gratis, bij een pakket
  • Botten gratis, bij een pakket
Praktische informatie over de vleespakketten
  • Het verse vlees verpakken we per vleessoort en voorzien we van een duidelijk etiket. Met de mogelijkheid om het zelf te verpakken en invriezen.
  • Desgewenst kunnen we het pakket ook diepvries klaar aanleveren. Hiervoor rekenen we 1 euro per kg. Als je dat wil, geef dit dan bij de bestelling door en ook per hoeveel personen het verpakt moet worden.
  • In de pakketten is de hoeveelheid per vleessoort meestal voor 4 personen (of meerdere porties voor 4 personen), behalve in de halve snelpakketten is dit voor 2 personen. Heb je een andere gezinssamenstelling geef dit dan door dan proberen we hiermee zoveel mogelijk rekening te houden.
  • Het vleespakket kan op de vastgestelde leverdag vanaf 15.00 uur opgehaald worden op onze boerderij aan de Rijnbandijk 169 in Maurik.  Als je er bent, neem dan gerust een kijkje in de koeienstal, om te zien waar het vlees vandaan komt.
  • Gratis droge worst of rookworst bij het ophalen van een pakket vanaf 6,5 kg .
  • Eventueel bezorgen we in de regio het vleespakket thuis tussen 15.00 en 20.00 uur.
  • Mocht het echt niet lukken het pakket op de vastgestelde dag op te halen of bezorgen kunnen we het op verzoek invriezen en spreken we een geschikt afhaalmoment af.
Marcel Gerritsen Maurik blonde d'aquitaine (2)

Ik ben trots op onze wijze van veehouderij. We zorgen voor puur vlees met een korte keten. De koeien verblijven vanaf de geboorte op onze boerderij, we werken samen met een plaatselijke en ambachtelijke slager. Met als pluspunt dat we het regionaal produceren. Het allerbelangrijkste is dat u er lekker van eet!!

Marcel Gerritsen

Eigenaar Betuws Blonde Vlees

Van kop tot staart

Er gaat niets van de koe verloren: alles wordt gebruikt. Daarom is de hoeveelheid per pakket een indicatie, de inhoud kan iets afwijken omdat we ervoor kiezen alles op te delen en niks weg te gooien.

Volg ons op social media

Marcel Gerritsen, rijnbandijk 169 Maurik, 06-54984905 / ma.gerritsen@telfort.nl

Pin It on Pinterest